Download de lijst van onze Degustatiebord en hapje

 

Degustatiebordje koud

– Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met truffeltoets € 2,50 /stuk

– Carpaccio van Amerikaans rund, ruccola en parmegiano € 2,50 /stuk

– Duo van paté met witloofconfijt en Indische peperkoek € 2,75 /stuk

– Mousse van eendenfilet met sinaasconfijt € 2,75 /stuk

– Harmonie van zalm en Sint-Jacobsvrucht € 2,75 /stuk

 

Degustatieglaasje koud

– Parmaham met meloen en portogoud € 2,50 /stuk

– Cocktail van garnalen € 2,75 /stuk

– Guacamole met krab en geconfijte tomaat € 2,95 /stuk

– Spinaziemousse met gebraisseerde zalm € 2,95 /stuk

 

Degustatiesoepje

– Velouté van Sint-Jacobsnootjes met mascarpone € 1,45 /stuk

– Gevogeltecrème met groene asperges en kervel € 1,45 /stuk

– Pompoengember € 1,45 /stuk

– Kreeftenbisque met cognac € 1,75 /stuk

 

Degustatiebordje warm

– Duo van kaas- en garnaalkroketjes € 1,50 /stuk

– Scampi met kokoscurry € 1,95 /stuk

– Scampi met appel en curry € 1,95 /stuk

– Vispannetje op Oostendse wijze € 2,95 /stuk

– Mini pommes Moscovit (met kaviaar) € 3,50 /stuk

– Kreefthapje Nantua € 3,50 /stuk

 

Afsluitertje

– Chocolademousse € 1,75 /stuk

– Fruitspiesje € 1,75 /stuk

– Rijstpapje met perzikencoulis € 1,75 /stuk

– Verse fruitsla € 1,75 /stuk

 

Deze degustatiehapjes worden op kleine bordjes of in glaasjes geserveerd met een fijne afwerking. Het zijn individuele mini-voorgerechtjes.

Er worden gemiddeld 3 à 4 stuks per persoon voorzien bij een receptie van 1,5 uur.

 

Voorwaarden:

Vanaf 30 personen.

Bij minder dan 30 personen wordt er 15% extra aangerekend.

U kan ook een offerte op maat aanvragen.

 

Inbegrepen:

Klein materiaal (bordjes, glaasjes, lepels, vorkjes, servetten).

 

Niet inbegrepen:

BTW, bediening.

 

Klik HIER en contacteer ons