Download de lijst van onze Receptiehapjes

 

Koud hapje: € 0,95/stuk

– Driehoekje van zalm en kruidenkaas

– Brochette van meloen, seranoham en balsamico

– Brochette van tomaat, mozzarella en basilicum

– Brochette van olijf, chorizo en manchego

– Brioche met brie en garnituur

– Glaasje komkommer/tomatenslaatje

– Witloof met ansjovis

 

Koud hapje: € 1,10/stuk

– Lepelhapje van ganzenlever met rode uienconfituur

– Lepelhapje van ardeense paté met uienconfituur en rode biet

– Lepelhapje met gerookte zalm en bieslookdressing

– Garnalencocktail

– Carpaccio van St-Jacobsvrucht

– Carpaccio van rund met parmezaan

 

Diversen

– Rauwkostbord met dipsaus: € 6,95/bord (minstens 2 borden)

– Bord met kaas- en salamiblokjes: € 6,95/bord (minstens 2 borden)

– Tapasbord: € 9,95/bord (minstens 2 borden)

– Oesterbar: € 1,75 per persoon

 

Belegde mini-sandwiches (open of gesloten): € 1,00/stuk (min. 30 stuks)

Beleg: kaas, ham, américain, vleessla, kip curry, tonijnsla

 

Belegde mini-sandwiches (open of gesloten): € 1,30/stuk (min. 30 stuks)

Beleg: Camembert met druiven en balsamico, Brie en seranoham, Kruidenkaas en gerookte zalm, grijze garnaalsla, krabsla

 

Soepje: € 0,65/ kopje

– Witloofroomsoepje

– Paprikaroomsoepje

– Pompoengemberroomsoepje

– Ajuinsoepje

– Aspergesoepje

– Preiroomsoepje

– Gevogeltecrème

– Courgettesoepje

– Groentweelde

 

Soepje: € 1,00/ kopje

– Bisque van langoustines

– Gazpacho

 

Warm hapje: € 1,00/stuk

– 2 frituurhapjes

– Oosters stoofpotje

– Spiesje van gebakken pruim met spek

– Gewokte groentjes met kip en een pittig sausje

– Quiche Lorraine

– Quiche met spinazie en zalm

– Degustatiehapje in bladerdeeg

– Kaasbolletje

– Garnaalbolletje

– Garnaalkrokantje

– Mini pizza

– Lepelhapje met witte pens en appelmoes

– Belle de Fontenay met spek en tijm

– Zakouski

 

Warm hapje: € 1,25/stuk

– Scampi met kokoscurry

– Kippenvleugeltjes met chili

– Lepelhapje met Nieuwpoorts vispannetje

 

Warm hapje: € 1,50/stuk

– Gegratineerde oester met champagnesaus

– Brochette van scampibeignet in palmbier

– Duo van kaas- en garnaalbolletjes

– Mini gratin van zalm en asperges

– St-Jacobsnootje met een sausje van witte wijn

– Mini Paëlla

 

Afsluitertje: € 1,25/stuk

– Chocolademousse

– Bavarois

– Fruitspiesje

– Rijstpapje met perzikencoulis

– Aardbei met chocolade (seizoen)

– Mini-éclair

– Soesje

 

Voorwaarden:

Vanaf 30 personen.

Bij minder dan 30 personen wordt er 15% extra aangerekend.

U kan ook een offerte op maat aanvragen.

 

Inbegrepen:

Klein materiaal (bordjes, glaasjes, lepels, vorkjes, servetten)

 

Niet inbegrepen:

BTW, bediening.

 

Klik HIER en contacteer ons